Ne mândrim cu ei - Colegiul Tehnic „Haralamb Vasiliu” Podu Iloaiei

Du-te la conținut
Invitații
Ne mândrim cu ei
Premii obținute la olimpiade și concursuri
  "E ceva neașteptat în spatele fiecărui lucru. E "restul" lui. Nimeni nu trăiește pentru el. Dar târziu, când arderea lucrurilor s-a sfârșit, el rămâne lângă tine intact, ca un dar nesperat al vieții acesteia miliardare." - Constantin Noica

  Elevii pe care îi învățăm au nevoie să știe că timpul petrecut împreună cu noi a meritat și tocmai de aceea am creat împreună cu ai mei colegi un microcosmos la Liceul Tehnologic "Haralamb Vasiliu" unde celebrăm învățarea și dăm valoare timpului. Ne învățăm reciproc să fim oameni, cu bune, cu rele. Poate nu ne vom mai reîntâlni. Dar nu asta contează. Suntem vii în sufletele fiecăruia! Cum am putea uita o viață?
Recunoașterea prin examene transmite un sentiment colosal, inexplicabil totodată. A fi premiant implică un traseu complex, compus din cei mai mărunți și numeroși pași. Totuși unicitatea și frumusețea acestora sunt incontestabile.
An de an ne-au trecut pragul generații unice, care ne-au marcat într-un fel sau altul. Astăzi, 22 aprilie 2022, este însă despre olimpicii naționali care ne reprezintă. Le mulțumim pentru eforturile sistematice de a se autodepăși! Mulțumim tuturor cadrelor didactice! Fără voi, drumurile acestor elevi ar fi mult mai scurte!

Faraon Alexandra Mihaela - premiul l Agricultura (Cultura plantelor ) plus premiul special pentru lucrare practică;
Teodorescu Elena - premiul l Medicină Veterinară (Creșterea animalelor) plus premiul special pentru lucrare practică;
Achiroai Nicoleta - premiul lll Medicină Veterinară (Creșterea animalelor) plus premiul special pentru lucrare practică;
Todirașcu Elena Diana - mențiune Agricultură (Cultura plantelor).
Aceștia sunt "naționaliștii" noștri! Prin ei s-a făcut auzită vocea ieșeană în centrul capitalei, datorită lor suntem pe buzele tuturor!
Suntem mândri de voi!
Concursul INTERJUDEȚEAN de interpretare LIRICĂ eminesciană, “Floare albastră”, a ajuns la a XXI-a ediție și a avut loc la IAȘI.
 
 În data de 15 ianuarie 2020, la Ateneul din Iași, 102 concurenți din 20 de școli generale și licee din județele Moldovei, au evoluat pe scenă în cadrul celui mai mare concurs interjudețean de interpretare din lirica eminesciană, “Floare albastră”, ajuns la a XXI-a ediție.
Versurile poeziilor eminesciene au răsunat pe scenă timp de câteva ore în cadrul celor 5 secțiuni ale concursului, elevi mai mici și mai mari întrecându-se în a găsi cel mai potrivit timbru și cea mai emoționantă interpretare pentru creațiile marelui poet.
Cei mai buni, câștigătorii acestei ediții, au fost premiați și felicitați cu emoție și ropote de aplauze:
  Premiul de excelenţă şi trofeul concursului
 Tudoran Elena Iuliana- Liceul tehnologic “H. Vasiliu” Podul Iloaiei
 -Interpretare-liceu
 PREMIUL I Varzar Miruna Liceul tehnologic “H. Vasiliu” Podul Iloaiei
PREMIUL II Ciobanu Ana Nicoleta Liceul teoretic “Dimitrie Cantemir” Iași
PREMIUL III Ciopeică Diana – Andreea Colegiul Național ,,Emil Racoviță”- Iași
MENȚIUNE Chichirău Ana-Maria Colegiul Național ,,Emil Racoviță”- Iași
 

CONTACT
Colegiul Tehnic „Haralamb Vasiliu”
România, 707 365, oraș Podu Iloaiei,
județ Iași, Șoseaua Națională nr. 88
Creat de hveduard
Înapoi la cuprins